Support

JIR geeft ruimte aan jong talent en avontuurlijke muziek. In financieel opzicht kwetsbare programmering die een artistiek belang dient. De Benjamin Herman, Eric Vloeimans, Roy Hargrove, Bill Frisell en Abbey Lincoln van straks. De A-selectie van nu. Het supertalent.

Met uw aftrekbare gift steunt u de live-jazz in Rotterdam.

Wij bieden jonge muzikanten, componisten en bandleiders een podium in Rotterdam. Daarmee levert Jazz International Rotterdam een relevante en professionele bijdrage aan de ontwikkeling van muziek en publiek.

Artvark Saxophone Quartet

Een periodieke gift aan een ANBI is altijd aftrekbaar

 

1. Periodieke gift

Wanneer u uw aftrekpost berekent, mag u uw gift verhogen met 25%. Voor deze verhoging geldt een maximum van € 1.250

Een periodieke gift aan een culturele ANBI mag u verhogen met 25%, wanneer u uw aftrekpost berekent. Bij een periodieke gift hebt u niet te maken met een drempel en een maximum-aftrekbedrag. Wel geldt voor de verhoging een maximumbedrag van € 1.250.

Voorbeeld
U doet een periodieke gift aan een culturele instelling van € 6.000 per jaar. Per jaar berekent u uw aftrek op de volgende manier:

  1. Berekenen verhoging: € 6.000 x 25% = € 1.500
  2. Maximale verhoging: € 1.250
  3. U hebt dan per jaar een aftrek van: € 6.000 + € 1.250 = € 7.250 .

→ Doneer

2. Eenmalige schenking

De drempel voor gewone giften is 1% van uw drempelinkomen, met een minimum van € 60. Het maximaal aftrekbare bedrag van gewone giften is 10% van uw drempelinkomen. Dit maximaal aftrekbare bedrag wordt vanaf 2012 verhoogd met het bedrag van de verhoging voor giften aan culturele ANBI’s, met een maximum van € 1.250. (Het drempelinkomen is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3, maar zonder uw persoonsgebonden aftrek.)

Maak uw eenmalige gift over op rekeningnummer 46.66.48.391 t.n.v. Stichting Jazz International Rotterdam o.v.v. Vrienden & begunstiger en vul onderstaand formulier in. U krijgt dan per mail een bevestiging + de een unieke opname van Miles Davis in het Concertgebouw Amsterdam thuis gestuurd.

Vragen over belastingvoordeel en aftrek?

Bekijk rekenvoorbeelden

Het gaat goed met jazz in Rotterdam, maar tegelijkertijd …

→ Waarom doneren ook voor u belangrijk is

Share
Translate »