Het nieuwe jazzseizoen 2016/17

Het nieuwe concertoverzicht 2016-2017 van De Doelen is uit. Daarin vindt u natuurlijk ook de concerten van Jazz International Rotterdam. Met het chronologische overzicht kunt u uw eigen concertseizoen samenstellen, waarbij u 15% korting krijgt als u in één keer 4 of meer concerten koopt.

Vrijdag in de Flip
In de reeks Vrijdag in de Flip programmeert Jazz International Rotterdam tweewekelijks soms wekelijks een jazzconcert in de gezellige sfeer van De Flipse Zaal. Met na afloop een DJ, meet & greet en cd-verkoop met natuurlijk een signeersessie en een praatje met de muzikanten. En dat alles onder het genot van een drankje.

Jazz in de Jurr
De bekende namen vliegen je om de oren in deze stijlvolle jazz-serie: Ruben Hein – met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw – is inmiddels een zeer populaire crooner, het latin-programma The Soul of Spanish Harlem bevat de frontvrouwen Shirma Rouse (The Voice) en Lilian Vieira (Zuco 103) en ook de Mike’s – Boddé en Del Ferro – zijn dankzij televisie en oneindige tournees buitengewoon klinkende namen. Deze drie shows vormen samen een uiteenlopend, swingend en ijzersterk programma in de Jurriaanse Zaal.

Jazz in LantarenVenster
Jazz International Rotterdam programmeert ook in LantarenVenster, het jazzpodium en filmhuis aan de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. In het najaar staan een aantal bijzondere optredens gepland van o.a. Reinier Baas, Harmen Fraanje.

‘The Intimate’ Festival Jazz International Rotterdam 2016
Volgens vele muziekliefhebbers is Festival Jazz International Rotterdam dé plek om nieuwe klanken te ontdekken, elkaar te ontmoeten en te genieten van de beste muziek. Dit jaar benadrukken we dat door het festival de naam The Intimate mee te geven. Kleinschalig in opzet, op de huid van de musici, en met een sublieme internationale programmering en de hipste bands van dit moment.

Koop nu kaarten met een aantrekkelijke earlybird-korting van meer dan vijftien procent. Dagkaarten en passepartouts (gelimiteerd verkrijgbaar) zijn tot 1 september extra voordelig. Koop nu een passepartout voor de drie festivaldagen voor € 70!

Heel graag tot ziens in seizoen 2017-2017!

Mijke Loeven (directeur), Frank van Berkel (programmeur), Gilles de Sitter (marketing)

Bekijk het programma 2016/17

Translate »